نارسایی کبد
علائم و نشانه ها و راه درمان “نارسایی کبد”
نارسایی کبد,نارسایی کبد و دیابت,نارسایی کبد پوست,نارسایی کبدی,نارسایی کبدی چیست,نارسایی کبد چیست,نارسایی کبد,نارسایی کبد در نوزادان,نارسایی کبد در کودکان,نارسایی کبد علایم,نارسایی کبدی رضا داوود نژاد,نارسایی کبدی,علایم نارسایی کبدی,علائم نارسایی کبدی,عوارض نارسایی کبدی,درمان نارسایی کبدی,نارسایی های کبدی,نارسایی حاد کبدی,علائم نارسایی کبد چیست,علایم نارسایی کبد چیست؟,علائم نارسایی کبدی چیست,علایم نارسایی کبدی چیست,علت نارسایی کبد چیست,نارسایی کبد چیست,نشانه های نارسایی کبد چیست,نارسایی کبد وکلیه,علائم نارسایی کبد در نوزادان,علایم نارسایی کبد در نوزادان,درمان نارسایی کبد در نوزادان,علت نارسایی کبد در نوزادان,نارسایی کبد نوزادان,علایم نارسایی کبد در کودکان,نارسایی کبد علائم,نارسایی کبد چه علایمی دارد
به گزارش بی اس ام اس اگر کبد نتواند نیازهای بدن از قبیل دفع سموم تولید شده در بدن، دفع مواد تشکیل شده از متابولیسم گلبولهای قرمز و هموگلوبینهای خون و دفع برخی از فلزات سنگین در بدن از قبیل مس را انجام دهد، دچار نارسایی کبد میشود که به دو نوع حاد و مزمن تقسیم شده است و از طریق وسایل آلوده مثل سرنگها و سوزنهای آلودهای که افراد معتاد با آنها تزریق انجام میدهند، منتقل میشود.
عوامل؛ برخی سموم شیمیایی، مصرف زیاد مشروب، هیپاتیتهای ویروسی و دارویی، اختلال عروقی کبد، خالکوبی و تاتو، ، استفاده از وسایل دندانپزشکی و جراحی استریل نشده، مسمومیت با استامینفون، مصرف برخی داروها(مثل آنتی بیوتیکها و داروهای ضد تشنج)، بیماری رگهای خونی کبد، سرطانها، بیماری متابولیکی، مصرف قارچهای سمی و عدم مراقبت به هنگام استفاده از مواد شیمیایی.
علائم نوع حاد نارسایی کبد ؛ تهوع، استفراغ، احساس بدحالی، عدم تمرکز، یرقان، حالت پریشانی و خواب آلودگی.
علائم نوع مزمن نارسایی کبد ؛ کبد ابتدا دچار تغییراتی کم شده و این تغییرات پس از گذشت زمان پیشرفت میکنند. (بعلاوه برخی از هپاتیتهای مزمن به سیروز کبدی تبدیل میشوند.
این بیماری از طریق آزمایش خون، سونوگرافی و بیوپسی قابل تشخیص است و پیوند کبد نیز از راههای درمان آن میباشد.
عصاره برگ و ریشه کنگر برای جلوگیری از رسوب چربی در جدار رگها مفید و نافع بوده و در درمان یرقان، سوءهاضمه، احساس ناراحتی در معده، نفخ، بیاشتهایی، تهوع، اسهال خفیف یا یبوست، نارسایی کبد، دفع مزمن آلبومین و کمخونی بعد از جراحی موثر و مفید بوده و از کبد در برابر سموم شیمیایی محافظت می نماید.
هیپاتیت B: عفونت کبدی خطرناکی است منجر به بیماریهای کلیوی، نارسایی کبد، سرطان کبد و یا سیروز میشود که بیشتر در بزرگسالان رخ میدهد. این بیماری دو نوع حاد و مزمن دارد که نوع حاد آن کمتر از شش ماه و نوع مزمن آن بیشتر از شش ماه طول میکشد
منابع:
ایسنا
تبیان
ایران ناز
نارسایی کبد
- ۹۵/۰۵/۲۳