آموزش کامل طرز تهیه مرغ آنچیلادا بسیار خوش عطر و خوشمزه
آموزش کامل طرز تهیه مرغ آنچیلادا بسیار خوش عطر و خوشمزه
طرز تهیه مرغ آنچیلادا بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام مرغ آنچیلادا را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش کامل طرز تهیه مرغ آنچیلادا بسیار خوش عطر و خوشمزه
اینچیلادا نان ذرت مکزیکی است که اطراف آن با سس فلفل قزمز پر شده است.
مواد لازم برای تهیه مرغ آنچیلادا :
سینه مرغ نصف پوست و استخوان :♦: 4 عدد
پیاز خرد شده :♦: 1 عدد
خامه ترش :♦: 1/2 پیمانه
پنیر چدار خرد شده :♦: 1 پیمانه
جعفری خرد شده :♦: 1 قاشق غذا خوری
سبزی معطر :♦: 1/2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه و فلفل سفید :♦: 1/2 قاشق چای خوری
نمک :♦: 1/2 قاشق چای خوری
سس گوجه فرنگی :♦: 400 گرم
آب :♦: 1/2 پیمانه
پودر فلفل قرمز :♦: 1/2 قاشق غذا خوری
فلفل سبز خرد شده :♦: 1/3 قاشق غذا خوری
سیر خرد شده :♦: یک حبه
نان تورتیلا مکزیکى آماده یا نان ذرت :♦: 8 عدد
سس تاکو :♦: 1 عدد
آموزش کامل طرز تهیه مرغ آنچیلادا بسیار خوش عطر و خوشمزه
مواد لازم در این دستور برای تهیه غذا برای 8 نفر می باشد.
طرز تهیه مرغ آنچیلادا :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه مرغ آنچیلادا ابتدا
مرغ ها را در محیط یک قابلمه نچسب با حرارت متوسط تا زمانی که دیگر آب مرغ تمام شود و گوشت صورتی نباشد بپزید.
چربی های اضافی را خالی کنید بعد از آن مرغ ها را به شکل مکعب دربیاورید و دوباره در ظرف قرار دهید .
سپس پیاز ، خامه ترش ، پنیر چدار ، جعفری ، پونه کوهی و فلفل سیاه سفید را اضافه کنید و تا زمانی که پنیر ذوب شود حرارت بدید .
نمک، سس گوجه، آب، پودر چیلی و فلفل سبز و سیر را هم بزنید.
مقداری از مخلوط را در نان ذرت مکزیکی (یا هر نان ذرتی که در دسترس دارید) رول کنید و آنها را در ظرف پختی به اندازه بزرگ بچینید .
سپس روی آنها را با سس تاکو و 4/3 فنجان پنیر چدار پوشش بدید .
بعد از این کار اون ها رو در فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه بدون روکش و پوششی قرار دهید تا بپزند .
قبل از سرو کردن اجازه دهید غذا 10 دقیقه خنک شود.
آموزش کامل طرز تهیه مرغ آنچیلادا بسیار خوش عطر و خوشمزه
آموزش کامل طرز تهیه مرغ آنچیلادا بسیار خوش عطر و خوشمزه
- ۹۷/۰۷/۰۶