دستور پخت و مراحل آماده سازی رولت مرغ آسپاراگوس بسیار خوشمزه و متفاوت
دستور پخت و مراحل آماده سازی رولت مرغ آسپاراگوس بسیار خوشمزه و متفاوت
طرز تهیه رولت مرغ آسپاراگوس بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام رولت مرغ آسپاراگوس را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
دستور پخت و مراحل آماده سازی رولت مرغ آسپاراگوس بسیار خوشمزه و متفاوت
این غذا طعمی بسیار لذیذ و طرز تهیه آن بسیار آسان است. پس حتما این غذا را در خانه تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه رولت مرغ آسپاراگوس :
سینه مرغ بدون استخوان :♦: 4 عدد
سس مایونز :♦: 1/2 فنجان
خردل :♦: 3 قاشق غذا خوری
لیمو ترش :♦: 1 عدد
ترخون خشک :♦: 2 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه :♦: 1 قاشق چای خوری
نمک :♦: 1/2 قاشق چای خوری
مارچوبه تازه :♦: 16 عدد
پنیر گودا :♦: 4 برش
پودر سوخاری :♦: 1 فنجان
دستور پخت و مراحل آماده سازی رولت مرغ آسپاراگوس بسیار خوشمزه و متفاوت
طرز تهیه رولت مرغ آسپاراگوس :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه رولت مرغ آسپاراگوس ابتدا
مایونز ، خردل ، آب لیمو ، پوست رنده شده لیمو ، ترخون ، نمک و فلفل را یک ظرف مخلوط کرده تا کاملا ترکیب شوند .
مارچوبه را در مایکرویو با حرارت زیاد بپزید تا به رنگ سبز روشن در بیاید (یک الی یک و نیم دقیقه).
سینه های مرغ باید نازک باشد به همین دلیل آن را داخل پلاستیک ضخیمی گذاشته و با گوشت کوب می کوبیم تا به ضخامت نیم سانت برسد.
یک برش پنیر روی هر تکه سینه مرغ و روی آن 4 عدد مارچوبه بگذارید.
مرغ را به دور پنیر و مارچوبه لوله کنید و در ظرف فر که از قبل چرب کردید قرار می دهید.
توسط یک فرچه مخلوط مایونز را روی آنها بمالید و سپس روی آن پودر سوخاری بپاشید و فشار دهید.
رولت ها را داخل فر به مدت 25 دقیقه با حرارت 245 درجه سانتی گراد قرار دهید و یا تا زمانی که نان ها قهوه ای شوند، بپزید.
دستور پخت و مراحل آماده سازی رولت مرغ آسپاراگوس بسیار خوشمزه و متفاوت
245 درجه سانتیگراد برابر با 475 درجه فارنهایت می باشد.
دستور پخت و مراحل آماده سازی رولت مرغ آسپاراگوس بسیار خوشمزه و متفاوت
- ۹۷/۰۷/۰۶