دستور پخت و مراحل آماده سازی رولت مرغ آسپاراگوس بسیار خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه رولت مرغ آسپاراگوس بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

طرز تهیه رولت مرغ آسپاراگوس , رولت مرغ آسپاراگوس , رولت مرغ

اگر شما هم نام رولت مرغ آسپاراگوس را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

دستور پخت و مراحل آماده سازی رولت مرغ آسپاراگوس بسیار خوشمزه و متفاوت

این غذا طعمی بسیار لذیذ و طرز تهیه آن بسیار آسان است. پس حتما این غذا را در خانه تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه رولت مرغ آسپاراگوس :

سینه مرغ بدون استخوان :♦: 4 عدد

سس مایونز  :♦: 1/2 فنجان

 خردل :♦: 3 قاشق غذا خوری

 لیمو ترش :♦: 1 عدد

 ترخون خشک :♦: 2 قاشق غذا خوری

فلفل سیاه :♦: 1 قاشق چای خوری

نمک :♦: 1/2 قاشق چای خوری

مارچوبه تازه   :♦: 16 عدد

پنیر گودا :♦: 4 برش

پودر سوخاری :♦: 1 فنجان

 

دستور پخت و مراحل آماده سازی رولت مرغ آسپاراگوس بسیار خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه رولت مرغ آسپاراگوس , رولت مرغ آسپاراگوس , رولت مرغ

طرز تهیه رولت مرغ آسپاراگوس :

به نقل از سایت جسارت برای تهیه رولت مرغ آسپاراگوس ابتدا

مایونز ، خردل ، آب لیمو ، پوست رنده شده لیمو ، ترخون ، نمک و فلفل را یک ظرف مخلوط کرده تا کاملا ترکیب شوند .

مارچوبه را در مایکرویو با حرارت زیاد بپزید تا به رنگ سبز روشن در بیاید (یک الی یک و نیم دقیقه).

سینه های مرغ باید نازک باشد به همین دلیل آن را داخل پلاستیک ضخیمی گذاشته و با گوشت کوب می کوبیم تا به ضخامت نیم سانت برسد.

یک برش پنیر روی هر تکه سینه مرغ و روی آن 4 عدد مارچوبه بگذارید.

مرغ را به دور پنیر و مارچوبه لوله کنید و در ظرف فر که از قبل چرب کردید قرار می دهید.

توسط یک فرچه مخلوط مایونز را روی آنها بمالید و سپس روی آن پودر سوخاری بپاشید و فشار دهید.

رولت ها را داخل فر به مدت 25 دقیقه با حرارت 245 درجه سانتی گراد قرار دهید و یا تا زمانی که نان ها قهوه ای شوند، بپزید.

دستور پخت و مراحل آماده سازی رولت مرغ آسپاراگوس بسیار خوشمزه و متفاوت

245 درجه سانتیگراد برابر با 475 درجه فارنهایت می باشد.

طرز تهیه رولت مرغ آسپاراگوس , رولت مرغ آسپاراگوس , رولت مرغ

دستور پخت و مراحل آماده سازی رولت مرغ آسپاراگوس بسیار خوشمزه و متفاوت